En kommentar på PT artiklarna idag

Nu kan det säkert visa sig att en del personer hittar sig hit efter dagens skriverier om "bidragsfusket inom SSU Norrbotten".

Jag vill vara tydlig med frågan som en del har "Varför sades det ingenting om att det pågått under längre tid?"

Varför vi inte sa någonting om det, det var för att vi inte hade några bevis för ett sådant påstående. Det hade inkommit indikationer på att det kan ha förekommit (Vilket det nu har visat sig sant)

Men just eftersom att vi endast polisanmälde verksamhetsåret 2009-2010. Det var just för att där hade vi handlingar i handen som hade felaktigheter. Vi hade inga utskrivna papper från tidigare år.

När polisanmälan berättade jag för polisen att det finns misstankar om att detta hade pågått under en längre tid.

Om någon nu vill fråga mig om allt mellan himmel och gjord så har ni en mailadress längst ner i mitt mastodontinlägg (det första som gjordes)

Eller så kan ni alltid skriva en kommentar om det nu är folk som visar sig läsa det här.

Jag svarar på alla frågor som jag kan svara på, för jag vill bara att sanningen ska fram. Och att de som är ansvariga ska få stå till svars för det dem gjort. Men det är endast Polisen som bestämmer vilka som är ansvariga till brott.
 
Edit: (Glömde kommentera utan förtydligade bara lite saker)
Sen måste jag få säga att jag tycker det är skamligt ett förbund som SSU att personer inom organisationen har hållt på med detta och under en såpass lång period. Det är inte bara sakmligt, det är fult gjort, dumt och vidrigt beteende mot sin egna organisation.

Det är inte lojalt mot sitt förbund eller klubb eller parti om man bryter mot lagen. Fastän man skulle påstå "Jag gjorde det för förbundet/partiet/klubben".

RSS 2.0